Παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων από τη ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ























Στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Σπάρτης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (12/9) η παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων της ΑΕ Σπάρτη, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η τοποθεσία μόνο τυχαία δεν ήταν για την διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία θέλησε με αυτόν τον τρόπο να υπερτονίσει την άριστη συνεργασία της ομάδας με τον Δήμο, ο οποίος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Ηλίας Κατσογιάννης απεύθυνε κάλεσμα προς την τοπική κοινωνία να «αγκαλιάσει» τη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται για την καλύτερη δυνατή συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της FootballLeague, ενώ καλωσόρισε τους νέους παίκτες στην οικογένεια της ΑΕ Σπάρτη.
Μεταξύ άλλων ο κ. Κατσογιάννης ανέφερε:
«Θα ήθελα να τονίσω το συμβολισμό της παρουσίας μας στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Ομάδα και πόλη είμαστε ένα. Ευχαριστώ θερμά τον δήμαρχο κ. Βαγγέλη Βαλιώτη για τις ενέργειες του στο θέμα του γηπέδου. Καλωσορίζουμε τους νέους αθλητές της ομάδας. Προχωρήσαμε σε μεταγραφές αθλητών που συνδυάζουν την αγωνιστική ποιότητα με τη σωστή νοοτροπία, ώστε να διαφυλάξουμε το άριστο κλίμα στην ομάδα, κάτι που αποτελεί το σημαντικότερο συστατικό των μέχρι τώρα επιτυχιών. Το γεγονός ότι δεν έχουμε διασφαλισμένα έσοδα από τη Football League μας υποχρεώνει να μην προχωρήσουμε σε περισσότερες κινήσεις. Στόχος της ομάδας μας είναι να εκπέμπει υγεία σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικό και διοικητικό. Να είμαστε νοικοκυρεμένοι και σωστά οργανωμένοι και να κινούμαστε με σύνεση, ώστε να διασφαλίσουμε το μέλλον της ομάδας. Το όραμα του κυρίου Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ομάδα, είναι δεδομένο και για να το επιτύχουμε πρέπει να κάνουμε προσεκτικά και στιβαρά βήματα, ιδίως στην αρχή. Είμαστε ακόμα στην αρχή, έχουν γίνει και λάθη, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό. Κάθε αγώνας πρέπει να είναι μια μικρή γιορτή για την ομάδα και την πόλη. Το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο κάθε δεύτερη Κυριακή».
Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης, ο οποίος στη σύντομη τοποθέτηση του επανέλαβε την πρόθεση του Δήμου, του δημοτικού συμβουλίου και της πόλης να βοηθήσουν με όλες τις δυνάμεις τους προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.
Ακολούθησε η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα η οποία ευχαρίστησε τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για ότι έχει προσφέρει στην ομάδα, την πόλη και το νομό ενώ κατέληξε λέγοντας: «Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο πλευρό μας είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον».
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν ένας – ένας όλοι οι νέοι ποδοσφαιριστές, με μια σύντομη αναφορά στον κάθε ένα και φυσικά παρέλαβαν τις φανέλες της νέας τους ομάδας, με τις οποίες πόζαραν μπροστά στους εκπροσώπους του Τύπου. Πρόκειται φυσικά για τους Νίκο Μελίσσα, Μιχάλη Γιαννίτση, Χρήστο Καρτσαμπά, Αναστάσιο Παπαχρήστο, Κώστα Μπανούση, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Περικλή Βελλίνη, Γιώργο Κορνέζο, Βαγγέλη Χάδιαρη και Φιλίπ Αρσενίεβιτς, οι οποίοι υποσχέθηκαν πως θα δώσουν, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, τον καλύτερό τους εαυτό για την επίτευξη των στόχων της ΑΕ Σπάρτη. Ο Γιώργος Μπουντόπουλος απουσίαζε, δικαιολογημένα, λόγω ενός προσωπικού του ζητήματος.
Το «παρών» εκτός από τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Βαγγέλη Βαλιώτη και την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα έδωσαν μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου κ. Μιχάλης Γκουβούσης, ο γενικός Γραμμετέας της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Θέμης Δογατζής, ο Διοικητής του αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης κ. Νίκος Γεράσιμος για λογαριασμό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας και ο εφημέριος της Σελλασίας πατέρας Νικόλαος εκπροσωπώντας την Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης.
Παρέστησαν επίσης μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ και σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο και το ποδοσφαιρικό τμήμα καθώς επίσης και φίλοι της ομάδας που βλέπουν ότι κάτι διαφορετικό γίνεται φέτος στην ΑΕ Σπάρτη και με πολλές προοπτικές.
Η εκδήλωση έκλεισε με ευχές από όλους για μια καλή αγωνιστική πορεία τη φετινή αγωνιστική περίοδο, όπου η ΑΕ Σπάρτη θα παίξει στο πρωτάθλημα της FootballLeague και το Κύπελλο Ελλάδας.
Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στο cafe bistrot «Λέσχη - Σύμμετρον» για την υποστήριξη της εκδήλωσης της παρουσίασης των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ