Πετυχημένη «Λευκή Νύχτα» με λάμψη από ΑΕ Σπάρτη


Όλη η Σπάρτη ένα μεγάλο... πάρτι στη «Λευκή Νύχτα» που πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία στην πόλη μας.
Η συγκεκριμένη δράση έγινε στην πρωτεύουσα της Λακωνίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, από τον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης, σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου.
Η πόλη έβαλε τα καλά της και γιόρτασε τη «Λευκή Νύχτα» μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους δρόμους να γεμίζουν ασφυκτικά από κόσμο και τα μαγαζιά από πελάτες. Παράλληλα υπήρχε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσικά συγκροτήματα και διάφορα event σε κάθε γωνία της Σπάρτης.
Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε και το περίπτερο της ομάδας μας έξω από το ξενοδοχείο «ΜΕΝΕΛΑΙΟΝ». Αμέσως μετά την παρουσίαση της νέας φανέλας για την περίοδο 2016-2017, οι πολίτες της πόλης θαύμασαν από κοντά τις τρεις εμφανίσεις που θα φορούν οι παίκτες μας, ενώ έκαναν και τις προπαραγγελίες τους.
Η ζήτηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη ενώ πολλά ήταν τα κολακευτικά λόγια για τις νέες φανέλες. Η τιμή της νέας εμφάνισης είναι 45 ευρώ ενώ οι παιδικές φανέλες κοστίζουν 30 ευρώ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν τις προπαραγγελίες τους από τα γραφεία της ΠΑΕ (Βρασίδου 144, Β’ Κτίριο, 1ος όροφος) ή ηλεκτρονικά μέσω e-mail:spartafc@spartafc.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο: 2731301083

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία από την επίσημη φωτογράφιση της νέας εμφάνισης της ΑΕ Σπάρτη μπροστά από το άγαλμα του Λεωνίδα:
Σημείωση: Η φωτογραφία "κατεβαίνει" σε υψηλή ανάλυση για πάσα χρήση.

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR