Η νέα φανέλα της ΑΕ Σπάρτη για τη σεζόν 2016-2017 (photos)











Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα η ΑΕ Σπάρτη παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης (25/8), την φανέλα που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «Ministry Music Hall», που στηρίζει σταθερά τις προσπάθειες της ομάδας τα τελευταία χρόνια ενώ και φέτος θα αποτελεί έναν εκ των βασικών χορηγών, εν όψει της συμμετοχής στη Football League και το Κύπελλο Ελλάδας.
Την παρουσίαση έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Ηλίας Αναστασάκος, Παναγιώτης Κατσίκης, Χαράλαμπος Οικονομόπουλος και Πέτρος Κραβαρίτης μέσα σε κλίμα αποθέωσης, από τους δεκάδες φιλάθλους που βρέθηκαν εκεί για τα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης.
Στην αυγή της νέας εποχής για την ομάδα μας, η ΑΕ Σπάρτη θα εκπροσωπεί την πόλη και τον νομό Λακωνίας με την κομψή και σύγχρονη νέα εμφάνιση της NUEVO Sports, η οποία διαθέτει πολύ καλά χαρακτηριστικά από άποψη καινοτομιών ενώ ξεχωρίζει για τον μοντέρνο και εμβληματικό σχεδιασμό της.
Οι νέες φανέλες θα είναι χρώματος μπλε-μπροντό η πρώτη, γαλάζια-άσπρη η δεύτερη και μαύρη η τρίτη με μια ιδέα χρυσού. Οι τρεις εμφανίσεις κέρδισαν τους φιλάθλους της ΑΕ Σπάρτη με το… καλημέρα και άπαντες ευχήθηκαν να είναι γούρικες εν όψει της νέας σεζόν.
Στο σύντομο χαιρετισμό του, λίγο πριν τα αποκαλυπτήρια, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, κ. Ηλίας Κατσογιάννης ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα, το τεχνικό επιτελείο και τους ανθρώπους της διοίκησης καθώς και στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης, όπου ήταν αφιερωμένη απόψε η «Λευκή Νύχτα». Παράλληλα ευχαρίστησε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις για την υποστήριξη τους και ευχήθηκε να συνεχίσουν να βρίσκονται όλοι στο πλευρό της ομάδας, ώστε μαζί, πόλη και ομάδα να πετύχουν τους στόχους τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Παναγιώτης Καρράς.
Αμέσως μετά την παρουσίαση, πλήθος κόσμους ζήτησε να ενημερωθεί για τη διάθεση των νέων εμφανίσεων ενώ κατέκλυσε το περίπτερο που έστησε η ΠΑΕ έξω από το ξενοδοχείο «Μενελάιον» με αφορμή τη «Λευκή Νύχτα».

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ