Εγγραφές στους Δημοτικούς Παιδικούς- Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Σπάρτης μέσω ΕΣΠΑ


Ο Δήμος Σπάρτης ανακοινώνει ότι όσοι ενδιαφέρονται για τη δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους σε παιδικούς σταθμούς, μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ <<Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής>>,  για το σχολικό έτος 2016-2017 μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής από την Τρίτη 12 Ιουλίου έως την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016.
Η αίτηση συμμετοχής των ωφελούμενων γονέων θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη σελίδα της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης - ΕΕΤΑΑ ( www.eetaa.gr ).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν γυναίκες, που είναι μητέρες βρεφών, νηπίων και παιδιών ή/ και μητέρες νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με Αναπηρία, καθώς και άτομα ( γυναίκες άνδρες ), που τους έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια των παιδιών.

Οι ωφελούμενες/οι της δράσης θα πρέπει:

 • Να εργάζονται στην Ελλάδα ως μισθωτές/τοί ή να είναι αυτοαπασχολούμενες/οι ή
 • Να είναι άνεργες/οι, οι οποίες/οι διαθέτουν Δελτίο Ανεργίας ΟΑΕΔ σε ισχύ και αντίγραφο βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης από τις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ.
 • Να επιθυμούν να εγγράψουν τα τέκνα τους στους παιδικούς σταθμούς
 • Να έχουν οικογενειακό εισόδημα , το οποίο δε θα υπερβαίνει τις 27.000€ για μητέρες που έχουν έως 2 παιδιά, 30.000€ για μητέρες που έχουν 3 παιδιά, 33.000€ για μητέρες που έχουν 4 παιδιά και 36.000€ για μητέρες που έχουν από 5 παιδιά και άνω. Το συνολικό οικογενειακό εισόδημα δε μπορεί σε καμία περίπτωση να υπερβαίνει το ποσό των 36.000€.

Δικαιολογητικά συμμετοχής:

 • Εκτύπωση της υποβληθείσας ηλεκτρονικής αίτησης, η οποία υπέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του Ν.1599/1986. Η αιτούσα οφείλει να υπογράψει την ανωτέρα εκτυπωμένη αίτηση (πρωτότυπη υπογραφή )
 • Αποδεικτικό Στοιχείο Ταυτότητας (Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο )
 • Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, που να έχει εκδοθεί εντός του τελευταίου τριμήνου
 • Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου ( εκκαθαριστικό σημείωμα ) φορολογικού έτους 2015 (εισοδήματα από 1/1/2015 έως 31/12/2015 )
 • Δικαιολογητικά απασχόλησης:
  1. για Μισθωτή ( πλήρης αορίστου χρόνου, πλήρης ορισμένου χρόνου, μερική αορίστου ή ορισμένου χρόνου ) απαιτείται βεβαίωση εργοδότη με το είδος της απασχόλησης και αντίγραφο αναγγελίας πρόσληψης ή αντίγραφο σύμβασης στην οποία θα αναφέρεται η διάρκεια και το είδος της σύμβασης. Ενώ για μισθωτή περιστασιακής απασχόλησης απαιτείται βεβαίωση εργοδότη με το είδος της απασχόλησης και αντίγραφο του εργοσήμου μαζί με την απόδειξη κατάθεσης της τράπεζας εντός των τελευταίων 12 μηνών ή σε περίπτωση αυτασφάλισης βεβαίωση 50 ενσήμων εντός των τελευταίων 12 μηνών.
  2. για αυτοαπασχολούμενη εκτός πρωτογενούς τομέα απαιτείται για ατομική επιχείρηση αντίγραφο δήλωσης έναρξης επιτηδεύματος στη ΔΥΟ, βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ότι είστε ασφαλισμένη και υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 περί μη διακοπής της υπαγωγής στον ασφαλ. Φορέα. Ενώ για συμμετοχή σε Ο.Ε ή ΙΚΕ ή ΕΠΕ ή Μονοπρόσωπη ΕΠΕ απαιτείται καταστατικό και τυχόν μεταβολές, πιστοποιητικό περί μη λύσης, υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 περί μη διακοπής της υπαγωγής στον ασφαλ. Φορέα και βεβαίωση ασφαλιστικού ότι είστε ασφαλισμένη.
  3. για αυτοαπασχολούμενη εντός πρωτογενούς τομέα (ΟΓΑ) απαιτείται βεβαίωση Ασφάλισης από τον ΟΓΑ με ημερομηνία έκδοσης τρέχοντος έτους ή ασφαλιστική ενημερότητα.
  4. για άνεργες/οι απαιτείται δελτίο Ανεργίας ΟΑΕΔ σε ισχύ ή Βεβαίωση χρόνου ανεργίας ( τρέχουσα κατάσταση ) με ημερομηνία έκδοσης μετά την Ημ/νία Πρόσκλησης βεβαίωση εξατομικευμένης προσέγγισης ΟΑΕΔ.

Tα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς ( courier ).


Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών ελέγχου των αιτήσεων, θα αναρτηθούν οι Προσωρινοί Πίνακες πλήρων και ελλιπών φακέλων δικαιολογητικών, στις 17/8/2016 στη σελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν από 18/8/2016 έως  22/8/2016 και ώρα  14:00.

Τα οριστικά αποτελέσματα των αιτήσεων θα ανακοινωθούν στις 24/8/2016 στη σελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Οι ωφελούμενες/οι πρέπει  να απευθυνθούν για την εγγραφή των παιδιών σε οποιαδήποτε δομή της επιλογής τους μέχρι και την 1/9/2016.


Επιπλέον πληροφορίες θα δίνονται:
Από την ΕΕΤΑΑ (Μυλλέρου 73-77)και στα τηλέφωνα:2131320600, 2105214600
- Από το Δήμο Σπάρτης στo τηλέφωνo: 27310 29082

Σχόλια

BANNER 1

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ευχόμαστε να συνεχίσετε να συλλέγετε καπάκια γιατί κάποιοι συνάνθρωποί μας ελπίζουν για κάτι καλύτερο."

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE