LACONIA SUMMER BASKETOUR ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ 8-13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ



Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Μονεμβασίας στα πλαίσια της αθλητικής ανάπτυξης που επιχειρεί, καινοτομεί και συνδιοργανώνει με το αθλητικό σωματείο Α.Π.Ο.Ε.Λ. το μεγαλύτερο καλοκαιρινό τουρνουά καλαθοσφαίρισης στην Λακωνία, με την ονομασία «Laconia Summer Basketour» από τις 8 μέχρι τις 13 Αυγούστου 2016. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο νεόδμητο κλειστό γυμναστήριο των Μολάων σε συνεργασία με την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π και θα τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Το συγκεκριμένο εγχείρημα είναι η αρχή της δημιουργίας ενός μακροχρόνιου θεσμού με αθλητική αλλά και πολιτιστική προέκταση, που θα ενισχύσει το τουριστικό προϊόν της περιοχής και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς τόσο για την τοπική κοινωνία, όσο και για τους τουρίστες, που θα επισκέπτονται την ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας.
Το αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης θα περιλαμβάνει πρωτάθλημα πέντε εναντίον πέντε (5 on 5), αθλητικών σωματείων αλλά και ανεξάρτητων ομάδων, που θα σχηματιστούν από τους εκδρομείς και τουρίστες του καλοκαιριού. Παράλληλα, θα διεξαχθεί και πρωτάθλημα τριών εναντίον τριών (3 on 3) για παιδία από δώδεκα (12) έως δεκαοχτώ (18) χρονών. Επίσης, όλοι όσοι θα παρακολουθήσουν τους αγώνες, θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν αλλά και να συνομιλήσουν με γνωστούς εν ενεργεία αλλά και παλαίμαχους Έλληνες καλαθοσφαιριστές.
Επειδή, όμως, ο αθλητισμός χωρίς διασκέδαση δεν γίνεται, παράλληλα με την διεξαγωγή του τουρνουά, στις 12 Αυγούστου και ημέρα Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί το επίσημο Party του «Laconia Summer Basketour» με την μορφή καλλιτεχνικής συναυλίας, στην οποία θα τραγουδήσουν γνωστοί καλλιτέχνες της αθηναϊκής μουσικής σκηνής.
Τέλος η διοργάνωση έχει σαφή φιλανθρωπικό προσανατολισμό και μέρος των εσόδων διατεθεί υπέρ του Συλλόγου Φλόγα. Όλοι οι αθλητές θα αγωνιστούν με το σύνθημα: «Βάζουμε καλάθι στον παιδικό καρκίνο».




Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ