"Συνεχίζει ο νέος επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου» την εμμονική και συκοφαντική πολιτική απέναντι σε εμένα προσωπικά... "ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απαντώντας στα όσα αναφέρει σε ανακοίνωση του ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου» κ. Νίκος Κουτουμάνος και αφορούν τη συμμετοχή της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» στην Περιφερειακή Επιτροπή, ο πρ. Περιφερειάρχης και επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Πέτρος Τατούλης δήλωσε:

«Συνεχίζει ο νέος επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου» την εμμονική και συκοφαντική πολιτική απέναντι σε εμένα προσωπικά καθώς και στα μέλη της ανεξάρτητης παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου», αντιγράφοντας την ανοίκεια συμπεριφορά του προκατόχου του κ. Νίκου Γόντικα.

Υπενθυμίζουμε στον κ. Κουτουμάνο ότι η παράταξη του εφαρμόζοντας προβοκατόρικες μεθόδους, ψέματα και συκοφαντίες παρέδωσε την Πελοπόννησο στα πιο ακραία κομματικά και συντηρητικά στοιχεία.

Οι πολίτες της Πελοποννήσου παρά τις συκοφαντικές και υβριστικές επιθέσεις που δεχτήκαμε, μας έδειξαν με την ψήφο τους τη μεγάλη εμπιστοσύνη τους και εμείς οφείλουμε να σταθούμε αντάξιοι αυτής.

Αφήνουμε λοιπόν τον κ. Κουτουμάνο στο δικό του πολιτικό παραλήρημα και συνεχίζουμε δυναμικά να υπερασπιζόμαστε το Δημόσιο συμφέρον και να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή για την επίλυση των προβλημάτων των συμπολιτών μας σε όλα τα Συλλογικά Όργανα τα οποία συμμετέχουμε».

Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ