ΔΗΛΩΣΤΕ - Συμμετοχή στην 9η ΕξποτροφΤο Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι θα συμμετάσχει στην έκθεση τροφίμων 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ που θα διεξαχθεί από 4 έως 6 Φεβρουαρίου 2023 στο Mec Παιανίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γύθειο 13 Ιανουαρίου 2023Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι θα συμμετάσχει στην έκθεση τροφίμων 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ που θα διεξαχθεί από 4 έως 6 Φεβρουαρίου 2023 στο Mec Παιανίας.

Η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα τους τόσο στην εγχώρια όσο και διεθνή αγορά τροφίμων και ποτών, να συμμετέχουν σε Β2Β συναντήσεις με μεγάλες εταιρίες από τον κλάδο του χονδρικού εμπορίου, της εστίασης, των ξενοδοχείων, με διανομείς τροφίμων, να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους δωρεάν και διαδικτυακά μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας https://thedelifair.gr/ για έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς και να πραγματοποιήσουν απεριόριστα ραντεβού με buyers από την Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν open space επαγγελματικά σεμινάρια και στοχευμένα workshops που στόχο έχουν να ενημερώσουν τους επαγγελματίες του κλάδου. Στο πλαίσιο της ΕΞΠΟΤΡΟΦ πραγματοποιούνται δράσεις γευσιγνωσίας και food pairing δίνοντας την δυνατότητα στους επισκέπτες να γευτούν τα εξαιρετικά προϊόντα των ελλήνων παραγωγών. Η αγαπημένη εκδήλωση «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» κι ο chef Κώστας Μπουγιούρης παρουσιάζουν συνταγές από όλη την Ελλάδα.

Το ελάχιστο εμβαδόν του περιπτέρου ανέρχεται στα 24m2 / 4 εκθέτες. Το κόστος ανά τμ ανέρχεται σε 120,00€ πλέον ΦΠΑ. Το Επιμελητήριο Λακωνίας θα καταβάλει το ποσό των 300,00€ με ΦΠΑ/επιχείρηση.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις - μέλη όπως αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής τους μέχρι 19/01/2023 στο e-mail info@lakoniacci.gr . Βασική προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να εξοφλήσουν τις συνδρομές τους συμπεριλαμβανομένου και του έτους 2023. Στη συνέχεια θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη διοργανώτρια εταιρία για το κλείσιμο του περιπτέρου τους.

Πληροφορίες για την έκθεση στην ιστοσελίδα www.expotrof.gr

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2733022279 εσωτ. 5 κ. Χαλουλάκος ή εσωτ. 6 κα Γκαραβέλη.


Σχόλια

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE