ΔΗΛΩΣΤΕ - Συμμετοχή στην 9η ΕξποτροφΤο Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι θα συμμετάσχει στην έκθεση τροφίμων 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ που θα διεξαχθεί από 4 έως 6 Φεβρουαρίου 2023 στο Mec Παιανίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γύθειο 13 Ιανουαρίου 2023Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι θα συμμετάσχει στην έκθεση τροφίμων 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ που θα διεξαχθεί από 4 έως 6 Φεβρουαρίου 2023 στο Mec Παιανίας.

Η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα τους τόσο στην εγχώρια όσο και διεθνή αγορά τροφίμων και ποτών, να συμμετέχουν σε Β2Β συναντήσεις με μεγάλες εταιρίες από τον κλάδο του χονδρικού εμπορίου, της εστίασης, των ξενοδοχείων, με διανομείς τροφίμων, να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους δωρεάν και διαδικτυακά μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας https://thedelifair.gr/ για έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς και να πραγματοποιήσουν απεριόριστα ραντεβού με buyers από την Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν open space επαγγελματικά σεμινάρια και στοχευμένα workshops που στόχο έχουν να ενημερώσουν τους επαγγελματίες του κλάδου. Στο πλαίσιο της ΕΞΠΟΤΡΟΦ πραγματοποιούνται δράσεις γευσιγνωσίας και food pairing δίνοντας την δυνατότητα στους επισκέπτες να γευτούν τα εξαιρετικά προϊόντα των ελλήνων παραγωγών. Η αγαπημένη εκδήλωση «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» κι ο chef Κώστας Μπουγιούρης παρουσιάζουν συνταγές από όλη την Ελλάδα.

Το ελάχιστο εμβαδόν του περιπτέρου ανέρχεται στα 24m2 / 4 εκθέτες. Το κόστος ανά τμ ανέρχεται σε 120,00€ πλέον ΦΠΑ. Το Επιμελητήριο Λακωνίας θα καταβάλει το ποσό των 300,00€ με ΦΠΑ/επιχείρηση.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις - μέλη όπως αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής τους μέχρι 19/01/2023 στο e-mail info@lakoniacci.gr . Βασική προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να εξοφλήσουν τις συνδρομές τους συμπεριλαμβανομένου και του έτους 2023. Στη συνέχεια θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη διοργανώτρια εταιρία για το κλείσιμο του περιπτέρου τους.

Πληροφορίες για την έκθεση στην ιστοσελίδα www.expotrof.gr

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2733022279 εσωτ. 5 κ. Χαλουλάκος ή εσωτ. 6 κα Γκαραβέλη.


Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πιάστηκε το 1 από τα 2 "μπουμπούκια" που έκλεψαν καταστήματα, Ιερό Ναό, οικία και όχημα

"Διοίκηση ,παίκτες και ο κόσμος του ΑΟ ΣΠΑΡΤΗ , πάγωσαν..."

Απεγκλωβισμός ζευγαριού στον Πάρνωνα λόγω χιονόπτωσης

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ