ΕΒΡΟΣ - ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ του Ν.Κουφού : "Ελιά κ΄ Λάδι, Ιστορία, Λαογραφία και Συμβολισμός".



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022, παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία και σε ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://el-gr.facebook.com/gaiaevros/ από τον Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Γυναικών Τριγώνου Έβρου «Η ΓΑΙΑ» (έναν από τους μακροβιότερους γυναικείους συνεταιρισμούς της χώρας μας), το βιβλίο του Ν. Ι. Κουφού : "Ελιά κ΄ Λάδι, Ιστορία, Λαογραφία και Συμβολισμός".

Για το βιβλίο, εκτός από τον συγγραφέα μίλησαν, ο κ. Σταύρος Παπαθανάκης, Εκδότης – Δημοσιογράφος και η κα Ζουμπουλιά Μπαδαμπά, Υπεύθυνη του Χορευτικού Γυναικών, Σπηλαίου Έβρου, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η κα Λιάνα Παπαγιοβάννη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, ο Διοικητής της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος κ. Θεόδωρος Χατζηγεωργίου, ο Διοικητής του 21ου Μηχανοκίνητου Συντάγματος Πεζικού «ΔΡΑΜΑ», Συνταγματάρχης, κ. Βαρδής Χαρκιανάκης, ο εκπρόσωπος της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού «ΡΙΜΙΝΙ», Αντισυνταγματάρχης, κ. Χριστόδουλος Κουτσογιάννης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πολλοί κάτοικοι του Τριγώνου και της περιοχής Ορεστιάδας. Όπως έγραψε ο δημοσιογράφος Σταύρος Παπαθανάκης, «Ήταν μια εκδήλωση υψηλού και πολλαπλού συμβολισμού για την "Ελιά και το Λάδι" στο μπαλκόνι της "Γαίας" στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Σπηλαίου Τριγώνου Ορεστιάδας!», (http://voreasmagazin.blogspot.com), Σάββατο 2 Ιουλίου 2022. Το φωτορεπορτάζ είναι του συνταξιούχου εκπαιδευτικού κ. Μιχάλη Κωστούδη. Ν. Ι. Κουφός





Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ