Διαβιβάστηκε το μητρώο γεφυρών της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς τις Διευθύνσεις Τεχνικών Έργων των 5 Π.ΕΠρος τις Διευθύνσεις Τεχνικών Εργων των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων διαβιβάστηκε από την έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου το μητρώο γεφυρών στο σύνολο του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου, το οποίο εκπόνησε για λογαριασμό της το Περιφερειακό Τμήμα του ΤΕΕ, στο πλαίσιο σχετικής προγραμματικής σύμβασης.

Στο σχετικό έγγραφο ζητείται από τις εν λόγω Διευθύνσεις να εκτιμηθεί η επικινδυνότητα και να γίνει σχετική ενημέρωση ώστε να ξεκινήσει η εκπόνηση μελετών για να ακολουθήσουν παρεμβάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα του Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου του ΤΕΕ αναφέρεται στο σύνολο των γεφυρών, με μήκος πάνω από 6 μέτρα, που υπάρχουν στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων, καθώς και στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι εν λόγω υποδομές.

Τα στοιχεία αυτά, συνελέγησαν από το Π.Τ. Πελοποννήσου του ΤΕΕ κλιμάκια του οποίου προέβησαν σε καταγραφή, μακροσκοπική εξέταση, φωτογράφιση και σχεδιασμό συνολικά 341 γεφυρών στις 5 Περιφερειακές Ενότητες, οι οποίες ανά Π.Ε. βρίσκονται, 82 στην Αργολίδα, 59 στην Αρκαδία, 44 στην Κορινθία, 79 στη Λακωνία και 77 στη Μεσσηνία.


Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ο θάνατος του μια «βαριά» και σημαντική απώλεια για τον τόπο μας."

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ