Στις εκδηλώσεις της Αρεόπολης παρευρέθηκε ο Π. Νίκας



Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας παρευρέθηκε σήμερα Πέμπτη 17 Μαρτίου, στην Αρεόπολη, όπου κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Ανατολικής Μάνης για την επέτειο κήρυξης της Ελληνικής Επανάστασης στις 17 Μαρτίου 1821.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, στις οποίες την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, εψάλη το πρωί δοξολογία στο ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών χοροστατούντος του μητροπολίτη Μάνης Χρυσοστόμου και στη συνέχεια επίσημοι και κοινό μετέβησαν στην θέση Κοτρώνι όπου ο δήμαρχος Ανατολικής Μάνης Πέτρος Ανδρεάκος και ο υπουργός Π. Θεοδωρικάκος χαιρέτισαν τους παριστάμενους. Ακολούθησε η αναπαράσταση της ορκωμοσίας των Μανιατών από μαθητές και η εκφώνηση ομιλίας από τον ιστορικό ερευνητή Κωνσταντίνο Μαμαλάκη.

Στη συνέχεια, στην πλατεία Αθανάτων εψάλη επιμνημόσυνη δέηση μπροστά στο ηρώο χώρο του Ηρώου και ακολούθησε κατάθεση στεφανιών, ενώ στη συνέχεια ο ο Δήμος Ανατολικής Μάνης βράβευσε τον γιατρό Ανάργυρο Μαριόλη, διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, για την εν γένει προσφορά του.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με παρέλαση και δεξίωση που παρέθεσε ο δήμος προς τους επισήμους στο κλειστό γυμναστήριο της Αρεόπολης.

Παρόντες στις σημερινές εκδηλώσεις ήταν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, Νεοκλής Κρητικός, Σταύρος Αραχωβίτης, οι βουλευτές Α΄ Πειραιά Νίκος Μανωλάκος και Β΄ Πειραιά Δημήτρης Μαρκόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες Λακωνίας Νίκωνας Τζινιέρης, Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρος Βερούτης, οι δήμαρχοι Σπάρτης Πέτρος Δούκας, Ευρώτα Δήμος Βέρδος, Ελαφονήσου Ευσταθία Λιάρου, Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, Δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας, ο αντιδήμαρχος Μονεμβασίας Κώστας Μαυρομιχάλης, η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου καθώς και αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Κρήτης, ο γ.γ. Μεταφορών Γιάννης Ξιφαράς, ο Επιτελάρχης ΓΕΣ αντιστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος, ο διοικητής ΚΕΕΜ Σπάρτης ταξίαρχος Κωνσταντίνος Πολίτης, ο περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου Παναγιώτης Πούπουζας, ο συντονιστής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Νήσων υποστράτηγος Νίκος Ρουμελιώτης, ο αστυνομικός διευθυντής Λακωνίας Βασίλης Τσιγαρίδης, ο λιμενάρχης Γυθείου πλωτάρχης Βαγγέλης Τσάλης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων της Λακωνίας και συλλόγων Μανιατών κ.α.








Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ