Κρητικός στον Θεοδωρικάκο για αύξηση αστυνόμευσης σε Αμύκλες, Τραπεζοντή, ΞηροκάμπιΝεοκλής Κρητικός με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο: Να λάβουμε κεντρική πολιτική πρωτοβουλία

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συμπολίτες μας στις Αμύκλες, στην Τραπεζοντή, στο Ξηροκάμπι και σε άλλες περιοχές της Λακωνίας, ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό και συντοπίτη μας κ. Τάκη Θεοδωρικάκο.

Ο κ. Ν.Κρητικός αφού ευχαρίστησε τον υπουργό για την κατανομή 11 νέων θέσεων για την κάλυψη των οργανικών κενών μέσω των τακτικών μεταθέσεων στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας, ανέφερε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι προαναφερόμενες περιοχές από την παραβατική συμπεριφορά και την εγκληματικότητα ομάδας ατόμων από τις κοινότητες των Ρομά και μετέφερε την αγωνία των συμπολιτών του οι οποίοι καθημερινά διαμαρτύρονται για την κατάσταση.

Ο βουλευτής Λακωνίας επεσήμανε στον Υπουργό τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η Αστυνομική Διεύθυνση με πρωτεργάτη τον Διευθυντή κ. Τσιγαρίδη, αλλά ότι το μέγεθος του προβλήματος είναι τέτοιο, το οποίο χρήζει παρέμβασης κεντρικά.

Ο κ. Ν.Κρητικός ζήτησε από τον Υπουργό λήψη κεντρικής πολιτικής πρωτοβουλίας, όχι μόνο για την αύξηση της αστυνόμευσης, κάτι το οποίο γίνεται, αλλά για ριζική επίλυση του προβλήματος.

Στη δημόσια ανάρτησή του χθες ο κ. Κρητικός ανέφερε: «Οι συμπολίτες μας, μας εμπιστεύονται και για την ασφάλεια τους. Ασφάλεια η οποία είναι δεδομένη στις ευνομούμενες κοινωνίες. Δεσμεύομαι για την πολιτική πρωτοβουλία, πιέζοντας πολιτικά σε όλα τα επίπεδα.»


Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ο θάνατος του μια «βαριά» και σημαντική απώλεια για τον τόπο μας."

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ