Κρητικός στον Θεοδωρικάκο για αύξηση αστυνόμευσης σε Αμύκλες, Τραπεζοντή, ΞηροκάμπιΝεοκλής Κρητικός με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο: Να λάβουμε κεντρική πολιτική πρωτοβουλία

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συμπολίτες μας στις Αμύκλες, στην Τραπεζοντή, στο Ξηροκάμπι και σε άλλες περιοχές της Λακωνίας, ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό και συντοπίτη μας κ. Τάκη Θεοδωρικάκο.

Ο κ. Ν.Κρητικός αφού ευχαρίστησε τον υπουργό για την κατανομή 11 νέων θέσεων για την κάλυψη των οργανικών κενών μέσω των τακτικών μεταθέσεων στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας, ανέφερε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι προαναφερόμενες περιοχές από την παραβατική συμπεριφορά και την εγκληματικότητα ομάδας ατόμων από τις κοινότητες των Ρομά και μετέφερε την αγωνία των συμπολιτών του οι οποίοι καθημερινά διαμαρτύρονται για την κατάσταση.

Ο βουλευτής Λακωνίας επεσήμανε στον Υπουργό τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η Αστυνομική Διεύθυνση με πρωτεργάτη τον Διευθυντή κ. Τσιγαρίδη, αλλά ότι το μέγεθος του προβλήματος είναι τέτοιο, το οποίο χρήζει παρέμβασης κεντρικά.

Ο κ. Ν.Κρητικός ζήτησε από τον Υπουργό λήψη κεντρικής πολιτικής πρωτοβουλίας, όχι μόνο για την αύξηση της αστυνόμευσης, κάτι το οποίο γίνεται, αλλά για ριζική επίλυση του προβλήματος.

Στη δημόσια ανάρτησή του χθες ο κ. Κρητικός ανέφερε: «Οι συμπολίτες μας, μας εμπιστεύονται και για την ασφάλεια τους. Ασφάλεια η οποία είναι δεδομένη στις ευνομούμενες κοινωνίες. Δεσμεύομαι για την πολιτική πρωτοβουλία, πιέζοντας πολιτικά σε όλα τα επίπεδα.»


Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE