Η ΣΥΚΙΚΗ ΜΟΛΑΩΝ γίνεται κέντρο αθλητικών, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτωνΥπογράφηκε την Τρίτη 30.11.2021 στο Δημαρχείο, η σύμβαση για το έργο «Αποκατάσταση κτιρίου Συκικής και μετατροπή του σε κέντρο αθλητικών, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων» ποσού 839.999,99 €, μεταξύ του Δημάρχου Μονεμβασίας κ. Ηρακλή Τριχείλη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΛΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Το έργο, το οποίο έχει προϋπολογισμό μελέτης 927.419,35 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ), χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και εθνικούς πόρους μέσω του Π.Δ.Ε. στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα Καινοτομία 2014-2020».

Με την παρούσα εργολαβία θα πραγματοποιηθεί αποκατάσταση του κτιρίου Συκικής στους Μολάους και του περιβάλλοντος χώρου, με γνώμονα το βιοκλιματικό σχεδιασμό και σκοπό τη δημιουργία των βέλτιστων εγκαταστάσεων για την άρτια λειτουργία του ως Κέντρου αθλητικών, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

Ενδεικτικά οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν είναι: Καθαιρέσεις – Αποξηλώσεις, Εκσκαφές, Στατικές Ενισχύσεις – Σκυροδέματα, Στέγες, Μονώσεις – Εξωτερική Θερμομόνωση Κελύφους, Λιθοδομές – Στηθαία – Επιχρίσματα, Δάπεδα, Εσωτερικά Χωρίσματα – Επενδύσεις, Οροφές, Κουφώματα, Ξυλουργικά, Σιδηρουργικά, Χρωματισμοί, Φωτισμός, Ισχυρά – Ασθενή Ρεύματα, Θέρμανση Κλιματισμός – Εξαερισμός, Δομημένη καλωδίωση κ.α.

Δείτε το δελτίο τύπου.


Σχόλια

BANNER 1

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr