ΤΑΤΟΥΛΗΣ: "Ο κ.Περιφερειάρχης εμπαίζει τους πολίτες της Σπάρτης... η Νέα Είσοδος της Σπάρτης είναι έργο που φέρει μία και μοναδική υπογραφή και αυτή είναι του Πέτρου Τατούλη."


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

31.12.2021

Προκλητική και εντελώς ανεύθυνη η συμπεριφορά του κ.Νίκα σε ό,τι αφορά την έξαρση της πανδημίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Με την εκτόξευση των κρουσμάτων στην Πελοπόννησο και τη Λακωνία στο κόκκινο, ο κ.Νίκας με δήλωση αποφάσισε να μην πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα εγκαίνια στις 30 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00 της παράδοσης του έργου Νέα Είσοδος Σπάρτης (στην επέκταση της οδού Λυκούργου).

Η παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» με δημόσια δήλωση των Περιφερειακών Συμβούλων της Π.Ε. Λακωνίας εξέφρασε τη σύμφωνη γνώμη της για την αναβολή των εγκαινίων, ζητώντας παράλληλα την παράδοση στην κυκλοφορία της Νέας Εισόδου της Σπάρτης, χωρίς εγκαίνια, φιέστες και δηλώσεις.

Με έκπληξη είδαμε στις 21.56 το βράδυ, στις 29 Δεκεμβρίου ημέρα Τετάρτη την ανάρτηση του κ.Νίκα στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας, η οποία ανέφερε πως θα παραδοθεί ο δρόμος σε κυκλοφορία (χωρίς τελετή εγκαινίων) στις 30.12.2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 παρουσία του κ.Νίκα.

Τελικά η δημαγωγία, η επικοινωνία και η προσπάθεια παραπλάνησης των πολιτών σχετικά με το συγκεκριμένο έργο επικράτησε της πανδημίας.

Χθες λοιπόν στις 2.30 παρακολουθήσαμε μία παράσταση «Θεάτρου Σκιών» με πρωταγωνιστή τον κ.Νίκα για την παράδοση του δρόμου σε κυκλοφορία.

Ο κ.Νίκας αφού πρώτα είχε φροντίσει να ειδοποιήσει τα Μέσα Ενημέρωσης και είχε προσκαλέσει όλους όσους δεν είχαν καμία συμμετοχή στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, συνοδευμένος από τους γραμματείς του, τους συνεργάτες και τους φίλους του (ήταν όλοι μία ωραία ατμόσφαιρα), προέβη σε δηλώσεις λέγοντας ότι η σημερινή Περιφερειακή Αρχή ολοκλήρωσε κατά 90% το έργο, το οποίο μάλιστα κατά τον κ.Νίκα σχεδιάστηκε από τον πρώην Νομάρχη Λακωνίας κ.Φούρκα!

Η πολιτική απρέπεια, η αλαζονεία και το ψέμα του κ.Νίκα ξεπέρασε κάθε όριο.

Ο κ.Περιφερειάρχης εμπαίζει τους πολίτες της Σπάρτης οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι το συγκεκριμένο έργο ωρίμασε μελετητικά, εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, δημοπρατήθηκε και υλοποιήθηκε σχεδόν στο σύνολο του από την Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη, όπως φυσικά και το έργο της Γέφυρας του Πόρου στην Περιφερειακή οδό Γερακίου.

Ο λαϊκισμός του κ.Νίκα και η έλλειψη πολιτικής τόλμης και παρρησίας τον οδήγησε στο σημείο να αναφερθεί στην πριν του 2010 εποχή(!) και να αγνοήσει εντελώς την περίοδο 2011-2019 που ήταν Περιφερειάρχης ο Πέτρος Τατούλης.

Η Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη κατάφερε να ξεπεράσει τα μεγάλα εμπόδια που προσπάθησαν κάποιοι να βάλουν στην υλοποίηση του έργου και χρειάστηκε να παρθούν δικαστικές αποφάσεις για την επίλυση τους.

Η αποφασιστικότητα και η σθεναρή πολιτική βούληση του Πέτρου Τατούλη και των στελεχών της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής με τη συνεργασία των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Λακωνίας νίκησε τις προσπάθειες καθυστέρησης του έργου.

Δηλώσεις ευχαριστηρίων του νυν Δημάρχου Σπάρτης προς τον κ.Νίκα για το συγκεκριμένο έργο μας αναγκάζει να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και να αναφέρουμε τη συμμετοχή και τη συμβολή του πρ. Δημάρχου Σπάρτης κ.Βαγγέλη Βαλιώτη και την απόφαση του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου.

Για να αποδείξουμε το «Θέατρο Σκιών» που παίχτηκε στη συγκεκριμένη παράσταση (και να αντιπαραβάλλουμε τον Καραγκιόζη, τον Χατζηαβάτη και όλους τους αγαπητούς ήρωες), σας κοινοποιούμε απόσπασμα από βίντεο που αναρτήθηκε από το site Δημοτική Αγορά Λακωνίας σε ζωντανή μετάδοση προκειμένου οι πολίτες της Λακωνίας αλλά και ολόκληρης της Πελοποννήσου να δουν και να αντιληφθούν την πολιτική ποιότητα των ανθρώπων που σήμερα εκπροσωπούν την Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου και τη συμπεριφορά τους σε μία εξαιρετικά κρίσιμη υγειονομική, κοινωνική και οικονομική κρίση που πλήττει το σύνολο της κοινωνίας.

«Μπαγαπόντη» κ.Νίκα, όσες φωτογραφίες και εάν βγάλετε (ανφάς ή προφίλ) και όσες ψεύτικες δηλώσεις και εάν κάνετε, οι πολίτες της Σπάρτης και της Λακωνίας γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Νέα Είσοδος της Σπάρτης είναι έργο που φέρει μία και μοναδική υπογραφή και αυτή είναι του Πέτρου Τατούλη.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ