Ντία Τζανετέα: «Παρευρέθηκα απρόσκλητη στην παράδοση της Νέας Εισόδου της Σπάρτης (στην επέκταση της οδού Λυκούργου)»Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπατριώτες μου Λάκωνες πολίτες που επί σειρά με τιμούν με την ψήφο τους, οφείλω να τους ενημερώσω ότι στη σημερινή παράδοση της Νέας Εισόδου της Σπάρτης (στην επέκταση της οδού Λυκούργου) παρευρέθηκα απρόσκλητη.

Ο κ.Νίκας και ο κ.Βερούτης επέλεξαν να καλέσουν όλους όσους δεν είχαν καμία απολύτως συμμετοχή στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, πολλοί μάλιστα από τους οποίους ήταν πολέμιοι του.

Επέλεξαν να μην προσκαλέσουν τον τ.Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη -του οποίου φέρει ακέραια τη σφραγίδα- την τ.Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Λακωνίας και όλους όσους αγωνίστηκαν παρότι κατηγορήθηκαν και κατάφεραν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια ώστε το έργο αυτό να γίνει πραγματικότητα.

Η έλλειψη πολιτικού πολιτισμού, η αμετροέπεια και η αλαζονεία του κ.Νίκα και του κ.Βερούτη είναι χαρακτηριστικά που θα τους συνοδεύουν για πάντα στη Λακωνία σχετικά με την πολιτική συμπεριφορά τους στη διαδικασία παράδοσης στην κυκλοφορία της Νέας Εισόδου της Σπάρτης.

Ευχαριστώ τον Πέτρο Τατούλη που ως Περιφερειάρχης ολοκλήρωσε τη μελέτη και ενέταξε το συγκεκριμένο έργο στο ΕΣΠΑ ,εξασφαλίζοντας πόρους 10.000.000€ περίπου, τους συνεργάτες μου Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Λακωνίας, την Πρόεδρο και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που διαχειρίστηκαν τη διαδικασία δημοπράτησης του έργου και τους υπηρεσιακούς παράγοντες των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Λακωνίας για τη συμβολή τους στην υλοποίηση ενός εξαιρετικά σημαντικού έργου για την πόλη της Σπάρτης.Αδαμαντία (Ντία) Τζανετέα


τ. Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Λακωνίας


Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φωτιά πριν από λίγο στη Σπάρτη

"Ένα φιλαράκι μας, ευγενικό και ευαίσθητο έφυγε απόψε από τούτη την ζωή χαρακωμένο από μεγάλες δυσκολίες!"

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΣΥΛΛΗΨΗ 58χρονου

Ζ.ΚΑΡΟΥΝΗΣ Μονή Αγίων Αναργύρων : ηχογραφήσαμε την ακολουθία των αγίων Ιωσήφ του ησυχαστού Δανιήλ και Εφραίμ των Κατουνακιωτών.

Στην Πάργα αντιπροσωπεία Μανιατών για τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής της Μάχης της Σπλάντζας και την θυσία του Κυριακούλη Μαυρομιχάλη

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ