Φίλιππος Σαχινίδης : Ο Γιώργος Παπανδρέου δίνει προοπτική και μέλλον στο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Εργατικό Κέντρο της Σπάρτης μίλησε στις 29/11/2021 ο πρώην Υπουργός Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης. Στην ομιλία του στους φίλους – υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ ο πρώην Υπουργός υπενθύμισε την ιστορική και διαχρονική πορεία του ΠΑΣΟΚ και τα επιτεύγματα της διακυβέρνησης, όπως και την δύσκολη κυβερνητική θητεία της Κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου. 
Με το βλέμμα στο μέλλον της Πατρίδας πήραμε δύσκολες και επώδυνες αποφάσεις προωθώντας ταυτόχρονα μεγάλες θετικές για τους πολίτες μεταρρυθμίσεις. Με την θεσμοθέτηση για παράδειγμα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (taxis,ηλεκτρονική συνταγογράφηση κλπ) διευκολύναμε την ζωή των πολιτών. 
Σήμερα βρισκόμαστε στο ξεκίνημα μιας νέας πορείας και μας δίνεται η ευκαιρία να παίζουμε ως ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναγέννηση του πολιτικού συστήματος και της Ελλάδος. 
Ο λαός αντιλαμβάνεται ότι η ΝΔ δεν έχει σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημικής και ενεργειακής κρίσης παρά τα τις ευκαιρίες που μας παρέχονται από την αναστολή του Συμφώνου Σταθερότητα και τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Ξοδεύει δανεικούς πόρους με περιορισμένα όμως αποτελέσματα γιατί οι επιλογές της έχουν πελατειακά κριτήρια. Με τις απ’ ευθείας αναθέσεις επιχειρεί να δημιουργήσει μια νέα αναδιανομή υπέρ των ολίγων και προνομιούχων σε βάρος της μεσαίας τάξης και των υγειών παραγωγικών τάξεων και της νέας γενιάς. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι δεν μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη λύση μέλλοντος γιατί αφ’ ενός έχει αδιέξοδη κυβερνητική θητεία και ασκεί μια ανέξοδη λαϊκίστικη αντιπολίτευση που δεν πείθει ούτε τους ψηφοφόρους του. Σ’ αυτό το θολό και γκρίζο τοπίο έρχεται η πολιτική πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου να δώσει προοπτική και μέλλον στην παράταξη και στη χώρα. 
Όλοι πλέον μιλούν για πράσινη ανάπτυξη - ακόμη και αυτοί που πριν δέκα χρόνια έλεγαν για «πράσινα άλογα» - ως απάντηση στην κλιματική κρίση αλλά δεν έχουν την στρατηγική υλοποίησης. Ο Γιώργος Παπανδρέου ως αυριανός Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αποδεικνύει με συνέπεια και συνέχεια ότι μπορεί να συγκρουστεί με συμφέροντα, να σπάσει τα στεγανά που εμποδίζουν και εγκλωβίζουν τις παραγωγικές δυνάμεις και την νεολαία να βρεθούν στο προσκήνιο της παραγωγικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης που έχει ανάγκη ο τόπος. 
Η Νέα Αλλαγή δεν είναι διακύβευμα κενού περιεχομένου, αλλά η ουσία της πολιτικής του Γιώργου Παπανδρέου που στοχεύει σε μια προοδευτική διακυβέρνηση με συμμετοχική δημοκρατία, με πρωταγωνιστές τους κοινωνικούς εταίρους στον παραγόμενο πλούτο, την Αυτοδιοίκηση ως εγγύτερη δομή εξουσίας για την επίλυση των προβλημάτων με μετάθεση πόρων και το Κεντρικό Κράτος με αντιγραφειοκρατικούς όρους λειτουργίας με αιχμή την ηλεκτρονική διακυβέρνηση. 
Είμαστε σίγουροι ότι οι εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου θα αναδείξουν ως Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ τον Γιώργο Παπανδρέου έναν ηγέτη με παγκόσμια εμβέλεια και αναγνώριση εγγυητή της ενότητας που είναι βέβαιο ότι θα μετασχηματίσει το Κίνημα Αλλαγής σε πρωταγωνιστή στην πολιτική σκηνή της χώρας. Ώστε σύντομα να έχουμε Πρωθυπουργό από το Κίνημα Αλλαγής όπως συμβαίνει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. 
Η Λακωνία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή.

Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ: δύο 55χρονοι, ένας 48χρονος και ένας 24χρονος

Επιστρέφει η εμποροπανήγυρης Μυστρά, μετά από δύο χρόνια

ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΑΤΟΜΟΥ - ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΠΟΡΙ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

ΕΟΔ Λακωνίας: "εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας και τα συλλυπητήριά μας"

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ