Φίλιππος Σαχινίδης : Ο Γιώργος Παπανδρέου δίνει προοπτική και μέλλον στο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Εργατικό Κέντρο της Σπάρτης μίλησε στις 29/11/2021 ο πρώην Υπουργός Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης. Στην ομιλία του στους φίλους – υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ ο πρώην Υπουργός υπενθύμισε την ιστορική και διαχρονική πορεία του ΠΑΣΟΚ και τα επιτεύγματα της διακυβέρνησης, όπως και την δύσκολη κυβερνητική θητεία της Κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου. 
Με το βλέμμα στο μέλλον της Πατρίδας πήραμε δύσκολες και επώδυνες αποφάσεις προωθώντας ταυτόχρονα μεγάλες θετικές για τους πολίτες μεταρρυθμίσεις. Με την θεσμοθέτηση για παράδειγμα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (taxis,ηλεκτρονική συνταγογράφηση κλπ) διευκολύναμε την ζωή των πολιτών. 
Σήμερα βρισκόμαστε στο ξεκίνημα μιας νέας πορείας και μας δίνεται η ευκαιρία να παίζουμε ως ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναγέννηση του πολιτικού συστήματος και της Ελλάδος. 
Ο λαός αντιλαμβάνεται ότι η ΝΔ δεν έχει σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημικής και ενεργειακής κρίσης παρά τα τις ευκαιρίες που μας παρέχονται από την αναστολή του Συμφώνου Σταθερότητα και τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Ξοδεύει δανεικούς πόρους με περιορισμένα όμως αποτελέσματα γιατί οι επιλογές της έχουν πελατειακά κριτήρια. Με τις απ’ ευθείας αναθέσεις επιχειρεί να δημιουργήσει μια νέα αναδιανομή υπέρ των ολίγων και προνομιούχων σε βάρος της μεσαίας τάξης και των υγειών παραγωγικών τάξεων και της νέας γενιάς. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι δεν μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη λύση μέλλοντος γιατί αφ’ ενός έχει αδιέξοδη κυβερνητική θητεία και ασκεί μια ανέξοδη λαϊκίστικη αντιπολίτευση που δεν πείθει ούτε τους ψηφοφόρους του. Σ’ αυτό το θολό και γκρίζο τοπίο έρχεται η πολιτική πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου να δώσει προοπτική και μέλλον στην παράταξη και στη χώρα. 
Όλοι πλέον μιλούν για πράσινη ανάπτυξη - ακόμη και αυτοί που πριν δέκα χρόνια έλεγαν για «πράσινα άλογα» - ως απάντηση στην κλιματική κρίση αλλά δεν έχουν την στρατηγική υλοποίησης. Ο Γιώργος Παπανδρέου ως αυριανός Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αποδεικνύει με συνέπεια και συνέχεια ότι μπορεί να συγκρουστεί με συμφέροντα, να σπάσει τα στεγανά που εμποδίζουν και εγκλωβίζουν τις παραγωγικές δυνάμεις και την νεολαία να βρεθούν στο προσκήνιο της παραγωγικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης που έχει ανάγκη ο τόπος. 
Η Νέα Αλλαγή δεν είναι διακύβευμα κενού περιεχομένου, αλλά η ουσία της πολιτικής του Γιώργου Παπανδρέου που στοχεύει σε μια προοδευτική διακυβέρνηση με συμμετοχική δημοκρατία, με πρωταγωνιστές τους κοινωνικούς εταίρους στον παραγόμενο πλούτο, την Αυτοδιοίκηση ως εγγύτερη δομή εξουσίας για την επίλυση των προβλημάτων με μετάθεση πόρων και το Κεντρικό Κράτος με αντιγραφειοκρατικούς όρους λειτουργίας με αιχμή την ηλεκτρονική διακυβέρνηση. 
Είμαστε σίγουροι ότι οι εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου θα αναδείξουν ως Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ τον Γιώργο Παπανδρέου έναν ηγέτη με παγκόσμια εμβέλεια και αναγνώριση εγγυητή της ενότητας που είναι βέβαιο ότι θα μετασχηματίσει το Κίνημα Αλλαγής σε πρωταγωνιστή στην πολιτική σκηνή της χώρας. Ώστε σύντομα να έχουμε Πρωθυπουργό από το Κίνημα Αλλαγής όπως συμβαίνει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. 
Η Λακωνία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ