850.000 ευρώ για εργασίες στην Ε.Ο Κροκεές – Μολάοι – ΜονεμβασίαΣειρά σημαντικών αποφάσεων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε σήμερα, Τρίτη 12 Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα, η Επιτροπή προχώρησε στη λήψη σημαντικών αποφάσεων που αφορούν στην προώθηση του έργου της ΣΔΙΤ για την διαχείριση των απορριμμάτων και αποσκοπούν στην επίλυση τεχνικών ζητημάτων σχετικά με την άμεση λειτουργία των μονάδων.
Μεταξύ άλλων, επίσης, εγκρίθηκε η διενέργεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την εκτέλεση εργασιών σήμανσης, ασφάλισης στην εθνική οδό 86 Κροκεές – Μολάοι – Μονεμβασία, ο προϋπολογισμός των οποίων ανέρχεται σε 850.000 ευρώ.
Η Οικονομική Επιτροπή προέβη, εξ άλλου, στην ανάδειξη οριστικού μειοδότη και κατακύρωση του έργου ολοκλήρωσης της ασφαλτόστρωσης του δρόμου Τουρκολέκα – Κάστρο Ωριάς – Καλύβια, με προϋπολογισμό 250.000 ευρώ, με ΦΠΑ από πιστώσεις του 4ου ΕΑΠ / Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης.
Ενέκρινε επίσης τους όρους και τις προϋποθέσεις του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για την χορήγηση επενδυτικού δανείου προκειμένου να υλοποιηθεί το ενταγμένο στο ΕιδικόΑναπτυξιακό Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” έργο της αστικής αναζωογόνησης περιοχών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Ακόμα, η Επιτροπή προέβη στην έγκριση του πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής του διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου της σύμβασης παροχής υπηρεσιών αναφορικά με την ενεργειακή αναβάθμιση, αυτοματοποίηση και συντήρηση του συστήματος οδοφωτισμού στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με εξοικονόμηση ενέργειας σαν Σύμβαση Ενεργειακής Απόδοσης (ΣΕΑ) με 12ετή διάρκεια.
Τέλος, εγκρίθηκε από την Επιτροπή η διενέργεια διαδικασίας διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, όρων πρόσκλησης και επιτροπών για τη διεξαγωγή του ετήσιου συνεδρίου του German Travel Industry Association (Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Γερμανίας) DRV, ο συνολικός προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται σε 128.444 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ.


Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ: δύο 55χρονοι, ένας 48χρονος και ένας 24χρονος

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ