Προοπτικές, συνεργασία και δεσμοί της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τη Βόρεια ΕλλάδαΟ περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας τίμησε το απόγευμα χθες Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, τον υφυπουργό Εσωτερικών Σταύρο Καλαφάτη αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κώστα Ζέρβα και τον πρόεδρο της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης Τάσο Τζήκα, καθώς και τον αρχιμανδρίτη εκπρόσωπο του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμου.

Η χειρονομία αυτή έγινε στο περιθώριο του γεύματος που παρατέθηκε προς τις τοπικές Αρχές και τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο Π. Νίκας αναφέρθηκε στην ξεχωριστή παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ως τιμώμενη Περιφέρεια, με δύο περίπτερα στην φετινή 85η ΔΕΘ -ένα επετειακό για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και ένα στο εμπορικό τμήμα.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης επισήμανε τις προοπτικές της συνεργασίας και της εξαιρετικής σχέσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την ΔΕΘ, αναφερόμενος στον σχεδιασμό για την λειτουργία στη Μεγαλόπολη ενός εκθεσιακού κέντρου – αντένα της Διεθνούς Εκθεσης.

Δεν παρέλειψε, τέλος, ο Π. Νίκας να αναφερθεί και στους δεσμούς που υπάρχουν μεταξύ της Πελοποννήσου και της Θεσσαλονίκης -αλλά και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα-, μην παραλείποντας να ευχαριστήσει για μία ακόμα φορά τους ομολόγους του της Κεντρικής, της Δυτικής και της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Απόστολο Τζιτζικώστα, Γιώργο Κασαπίδη και Χρήστο Μέτιο αντίστοιχα για την συνδρομή τους προς τους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σχόλια

BANNER 1

e-info.gr

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ