Νεοκλής Κρητικός προς Διοικητή ΟΑΕΔ: «Λειτουργία Ειδικότητας Αρτοποιίας- Ζαχαροπλαστικής τα έτη 2021-2023 και Πιστοποίηση των Λεμβούχων στα Σπήλαια Διρού»Συνάντηση με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ.Σπύρο Πρωτοψάλτη πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός και συζήτησαν θέματα που απασχολούν τη λακωνική κοινωνία.

Ο κ.Κρητικός ενεχείρισε επιστολή στην οποία ζητά τη λειτουργία της Ειδικότητας Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Σπάρτης και για τα έτη 2021 – 2023, αίτημα που έχει καταθέσει και ο διευθυντής της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Σπάρτης κ.Παναγιώτης Σαρρής, καθώς υπάρχουν μαθητές που ενδιαφέρονται και το εργαστήριο είναι άρτια εξοπλισμένο.

Ο Διοικητής συμφώνησε με το αίτημα του κ.Κρητικού και της λακωνικής κοινωνίας και είναι δεδομένο ότι θα ικανοποιηθεί. Στη συζήτηση συμμετείχε η Διευθύντρια της ΕΠΑΣ κ.Μόσχα Στάμου η οποία εισηγήθηκε θετικά.

Επίσης τέθηκαν οι βάσεις για να ξεκολλήσει η διαδικασία πιστοποίησης των λεμβούχων στα Σπήλαια του Διρού, μιας και δρομολογήθηκε συνάντηση του Διοικητή του ΟΑΕΔ με τον Διευθυντή των Σπηλαίων κ.Πέτρο Λαζαράκο.

Ο κ.Κρητικός μετά το πέρας της συνάντησης: «Ο ΟΑΕΔ είναι ένας οργανισμός που στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες σε όλη την Ελλάδα και αποτελεί ραχοκοκαλιά για την ειδίκευση και την απασχόληση νέων ανθρώπων και όχι μόνο. Θεωρώ ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία του Οργανισμού για τη λακωνική κοινωνία.»


Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ: δύο 55χρονοι, ένας 48χρονος και ένας 24χρονος

Ο Μανιάτης Γιάννης Μπρατάκος νέος γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑΝΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό έλεγχο η φωτιά στη Βασιλική Λακωνίας

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ