Νεοκλής Κρητικός προς Διοικητή ΟΑΕΔ: «Λειτουργία Ειδικότητας Αρτοποιίας- Ζαχαροπλαστικής τα έτη 2021-2023 και Πιστοποίηση των Λεμβούχων στα Σπήλαια Διρού»Συνάντηση με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ.Σπύρο Πρωτοψάλτη πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός και συζήτησαν θέματα που απασχολούν τη λακωνική κοινωνία.

Ο κ.Κρητικός ενεχείρισε επιστολή στην οποία ζητά τη λειτουργία της Ειδικότητας Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Σπάρτης και για τα έτη 2021 – 2023, αίτημα που έχει καταθέσει και ο διευθυντής της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Σπάρτης κ.Παναγιώτης Σαρρής, καθώς υπάρχουν μαθητές που ενδιαφέρονται και το εργαστήριο είναι άρτια εξοπλισμένο.

Ο Διοικητής συμφώνησε με το αίτημα του κ.Κρητικού και της λακωνικής κοινωνίας και είναι δεδομένο ότι θα ικανοποιηθεί. Στη συζήτηση συμμετείχε η Διευθύντρια της ΕΠΑΣ κ.Μόσχα Στάμου η οποία εισηγήθηκε θετικά.

Επίσης τέθηκαν οι βάσεις για να ξεκολλήσει η διαδικασία πιστοποίησης των λεμβούχων στα Σπήλαια του Διρού, μιας και δρομολογήθηκε συνάντηση του Διοικητή του ΟΑΕΔ με τον Διευθυντή των Σπηλαίων κ.Πέτρο Λαζαράκο.

Ο κ.Κρητικός μετά το πέρας της συνάντησης: «Ο ΟΑΕΔ είναι ένας οργανισμός που στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες σε όλη την Ελλάδα και αποτελεί ραχοκοκαλιά για την ειδίκευση και την απασχόληση νέων ανθρώπων και όχι μόνο. Θεωρώ ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία του Οργανισμού για τη λακωνική κοινωνία.»


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr