Νεοκλής Κρητικός προς Διοικητή ΟΑΕΔ: «Λειτουργία Ειδικότητας Αρτοποιίας- Ζαχαροπλαστικής τα έτη 2021-2023 και Πιστοποίηση των Λεμβούχων στα Σπήλαια Διρού»Συνάντηση με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ.Σπύρο Πρωτοψάλτη πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός και συζήτησαν θέματα που απασχολούν τη λακωνική κοινωνία.

Ο κ.Κρητικός ενεχείρισε επιστολή στην οποία ζητά τη λειτουργία της Ειδικότητας Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Σπάρτης και για τα έτη 2021 – 2023, αίτημα που έχει καταθέσει και ο διευθυντής της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Σπάρτης κ.Παναγιώτης Σαρρής, καθώς υπάρχουν μαθητές που ενδιαφέρονται και το εργαστήριο είναι άρτια εξοπλισμένο.

Ο Διοικητής συμφώνησε με το αίτημα του κ.Κρητικού και της λακωνικής κοινωνίας και είναι δεδομένο ότι θα ικανοποιηθεί. Στη συζήτηση συμμετείχε η Διευθύντρια της ΕΠΑΣ κ.Μόσχα Στάμου η οποία εισηγήθηκε θετικά.

Επίσης τέθηκαν οι βάσεις για να ξεκολλήσει η διαδικασία πιστοποίησης των λεμβούχων στα Σπήλαια του Διρού, μιας και δρομολογήθηκε συνάντηση του Διοικητή του ΟΑΕΔ με τον Διευθυντή των Σπηλαίων κ.Πέτρο Λαζαράκο.

Ο κ.Κρητικός μετά το πέρας της συνάντησης: «Ο ΟΑΕΔ είναι ένας οργανισμός που στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες σε όλη την Ελλάδα και αποτελεί ραχοκοκαλιά για την ειδίκευση και την απασχόληση νέων ανθρώπων και όχι μόνο. Θεωρώ ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία του Οργανισμού για τη λακωνική κοινωνία.»


Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ