Συνάντηση Δαβάκη για τα προβλήματα του ΕΦΚΑ Μη Μισθωτών ΛακωνίαςΣυνάντηση με την Προϊσταμένη του ΕΦΚΑ Μη Μισθωτών (πρώην ΟΑΕΕ) στη Σπάρτη, κ. Νότα Κοντογιάννη, είχε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, με σκοπό την ενημέρωσή του για τα τρέχοντα προβλήματα που απασχολούν την υπηρεσία.

Η κ. Κοντογιάννη ανέλυσε στον κ. Δαβάκη τις λειτουργικές δυσκολίες που προκαλεί η υποστελέχωση της υπηρεσίας μετά και τις πρόσφατες μετακινήσεις προσωπικού, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να διεκπεραιωθούν οι υποθέσεις των ασφαλισμένων. Επίσης, στη συνάντηση συζητήθηκαν προτάσεις για την επίλυση του προβλήματος, καθώς και τα επόμενα βήματα που θα μπορούσαν να γίνουν προκειμένου τα υποκαταστήματα του ΕΦΚΑ στη Λακωνία να καταστούν πιο λειτουργικά και αποδοτικά.

Ο κ. Δαβάκης ενημέρωσε την κ. Κοντογιάννη ότι έχει εικόνα της κατάστασης τόσο στο υποκατάστημα Μισθωτών Λακωνίας, του οποίου οι αρμοδιότητες πρόσφατα επεκτάθηκαν και στην εξυπηρέτηση των αγροτών του Νομού μας, όσο και για το Περιφερειακό Τμήμα Μη Μισθωτών Λακωνίας και το σημαντικό έργο που προσφέρει στους επαγγελματίες του τόπου μας.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Δαβάκης δήλωσε:

Είναι σαφές ότι η μεταβατική περίοδος που διανύουμε στο ασφαλιστικό σύστημα της Χώρας επιβαρύνει το προσωπικό του ΕΦΚΑ που υπηρετεί στη Λακωνία. Πρωτίστως, όμως, δημιουργεί προβλήματα στους Λάκωνες ασφαλισμένους, οι οποίοι δίνουν αγώνα στις ακόμη πιο δύσκολες συνθήκες που έχει επιφέρει η πανδημία.

Έχω επανειλημμένως αποτανθεί στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο προκειμένου να επιλυθούν τα πολλά προβλήματα που δημιουργήθηκαν εξαιτίας του περιβόητου νόμου Κατρούγκαλου και ταλανίζουν μέχρι σήμερα τους ασφαλισμένους, τους συνταξιούχους και ολόκληρη την κοινωνία.

Θα συνεχίσω να πιέζω προς όλες τις κατευθύνσεις μέχρι να επιλυθούν όλα τα λειτουργικά προβλήματα του ΕΦΚΑ στη Λακωνία, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr