Συμμετοχή στο 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Γενετικής, Γηριατρικής και Έρευνας Νευροεκφυλιστικών ΝόσωνΣυμμετοχή στο 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Γενετικής, Γηριατρικής και Έρευνας Νευροεκφυλιστικών Νόσων

Ο κ.Κρητικός συμμετείχε χθες στην έναρξη του 4ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Γενετικής, Γηριατρικής και Έρευνας Νευροεκφυλιστικών Νόσων, το οποίο πραγματοποιείται διαδικτυακά 8 με 11 Οκτωβρίου. Το θέμα του συνεδρίου είναι: «Υγιής Γήρανση και Ψυχική Ευεξία στη Νέα Ψηφιακή Εποχή».

Την διοργάνωση του συνεδρίου είχε το Εργαστήριο Βιοπληροφορικής και Ανθρώπινης Ηλεκτροφυσιολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου με επικεφαλής τον καθηγητή κ.Παναγιώτη Βλάμο.

Το συνέδριο είναι σημαντικό, μιας και είναι γεγονός ότι ο άνθρωπος καθώς μεγαλώνει αλλάζει. Αλλάζει, και αυτές οι αλλαγές επηρεάζουν τη λειτουργία του οργανισμού του. Αλλαγές που επηρεάζουν την καθημερινότητά του. Σωματικά και νοητικά πέφτει και εμφανίζεται μια ψυχική επιβάρυνση, η οποία μπορεί να οδηγήσει και σε αλλαγές στην κοινωνική του συμπεριφορά.

Εδώ έρχεται η γηριατρική, η οποία προσεγγίζει σφαιρικά τους ηλικιωμένους ανθρώπους και αμβλύνει τις όποιες επιδράσεις έχει ο χρόνος πάνω τους.

Ο κ.Κρητικός συνεχάρη τους διοργανωτές του συνεδρίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι ως γιατρός και βουλευτής είναι διπλά χαρούμενος για τετοιου είδους πρωτοβουλίες, οι οποίες οδηγούν την επιστήμη σε διαρκή εξέλιξη και βοηθούν τον άνθρωπο να αντιμετωπίζει τη φθορά του χρόνου χωρίς άγχος και απαισιοδοξία.

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR