Συνάντηση εργασίας για την Ελαφόνησο με πρωτοβουλία Δαβάκη


Συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό Οικονομικών, κ. Απ. Βεσυρόπουλο, είχαν σήμερα το πρωί η Δήμαρχος Ελαφονήσου, κ. Έφη Λιάρου, και ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης. Στη συνάντηση παρεβρέθησαν και η Γενική Γραμματέας του υπουργείου, αρμόδια για τη δημόσια περιουσία, κ. Αθήνα Καλύβα, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στη συνάντηση τέθηκε ένα σύνολο θεμάτων που απασχολούν τους κατοίκους της Ελαφονήσου, όπως ο επανακαθορισμός και οι μισθώσεις αιγιαλού και παραλίας, ο βιολογικός καθαρισμός του νησιού, ο αγωγός του νερού, και η νομιμοποίηση των λιμένων.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Δαβάκης δήλωσε:

Σήμερα το πρωί, είχαμε μία γόνιμη συνεργασία, η Δήμαρχος Ελαφονήσου και εγώ, με τον υφυπουργό Οικονομικών, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η δρομολόγηση λύσεων για τα χρόνια προβλήματα που απασχολούν την Ελαφόνησο και τους κατοίκους της.

Διαπιστώσαμε, εκ μέρους του υφυπουργού και της Γενικής Γραμματέως του υπουργείου, κ. Καλύβα, την ειλικρινή διάθεση για την επίλυσή τους.

Στο άμεσο προσεχές διάστημα, ο υφυπουργός δεσμεύθηκε ότι σε υπηρεσιακό επίπεδο θα προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Φωτογραφικό υλικό εδώ.

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR