600.000€ για το στάδιο Γυθείου


Στην έγκριση 600.000,00€ για την κατασκευή της κερκίδας και των εργασιών ηλεκτροφωτισμού του αγωνιστικού χώρου, του νέου σταδίου Γυθείου, προχώρησε σήμερα 03 Δεκεμβρίου 2019 ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος από το πρόγραμμα Φιλόδημος IΙ.

Η πράξη συνολικού προϋπολογισμού 750.000,00€ (150.000,00€ θα διατεθούν από ιδίους πόρους του Δήμου)αφορά στην κατασκευή της κερκίδας-κτιρίου Κ3 του νέου σταδίου Γυθείου καθώς και στον ηλεκτροφωτισμό του αγωνιστικού χώρου.Οι εργασίες έχουν ως στόχο την αισθητική, και λειτουργική αναβάθμιση τουγηπέδου τόσο στο τμήμα του στίβου, όσο και στις κτιριακές εγκαταστάσεις ώστε να καταστεί ένας σύγχρονος και ασφαλής αθλητικός χώρος για αθλούμενους, αθλητικά σωματεία άλλα και πολίτες.

Γνωρίζοντας τις ανάγκες του τόπου, πιστοί στις δεσμεύσεις μας, υποβάλλαμε τον Απρίλιο του 2019 σχετικό αίτημα ένταξης στο πρόγραμμα «Φιλόδημος II»με τίτλο «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων», επενδύοντας με αυτόν τον τρόπο στη νέα γενιά του τόπου.

Η επέκταση με κατασκευή νέας κερκίδας κρίνεται αναγκαία λόγω των πολλαπλών χρήσεων του γηπέδου (στίβος, ποδόσφαιρο), όχι μόνο γιατί υπάρχουν αρκετά αθλητικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή τα οποία διατηρούν ενεργά τμήματα ανδρών, γυναικών και παιδιών αλλά θα συντελέσει επιπλέον και στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Θα δημιουργηθούν επιπλέον αποδυτήρια που θα εξυπηρετήσουν αθλητές πέραν από αυτούς του ποδοσφαίρου που ήδη σήμερα εξυπηρετούνται από τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις. Παράλληλα, στο ισόγειο τμήμα της κερκίδας έχει προβλεφθεί και η κατασκευή wc θεατών που σήμερα εξυπηρετούνται από χημικές τουαλέτες, θεωρώντας επιβεβλημένη την ανάγκη να εξασφαλίζονται οικανόνες υγιεινής.

Με την προμήθεια και εγκατάσταση του αναγκαίου εξοπλισμούηλεκτροφωτισμού,θα διευρυνθεί το ωράριο χρήσης και λειτουργίας τουγηπέδου καθώς δίνεται ηδυνατότητα διεξαγωγής αγώνων και αθλημάτων καικατά τις βραδινές ώρες, ενώταυτόχρονα εξασφαλίζεται η ασφάλεια των αθλούμενων.

Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ