Βράβευση αθλητών από το Δήμο Σπάρτης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βράβευση αθλητών από το Δήμο Σπάρτης
       Στη βράβευση αθλητών και του αθλητικού συλλόγου «Σπαρτιάτες – Δρομείς» προχώρησε τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:30, ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Βαλιώτης και το Δημοτικό Συμβούλιο  του Δήμου Σπάρτης.
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, στην Κεντρική πλατεία της Σπάρτης.  
Συγκεκριμένα, αναμνηστικά απονεμήθηκαν στους Σπαρτιάτες αθλητές που μας έκαναν περήφανους με τη συμμετοχή και τον τερματισμό τους  στο Σπάρταθλον 2016, Τάσο Τσουλόγιαννη και Κώστα Λαμπρινό και στον βετεράνο δρομέα μεγάλων αποστάσεων Παναγιώτη Δούση, που παρά τα 84 του χρόνια συνεχίζει ακάθεκτος να συμμετέχει σε αγώνες κάνοντας αυτό που αγαπά, αυτό που του δίνει ζωή «το τρέξιμο».
Επίσης βραβεύθηκε και ο Σύλλογος «Σπαρτιάτες – Δρομείς»  για τη συνεισφορά, το ήθος, την πολύτιμη βοήθεια και τις αξίες που πρεσβεύει προωθώντας με τη στάση τους τον υγιή αθλητισμό. Το αναμνηστικό και μία σημαία του Δήμου παρέλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Δημόπουλος.
 Η βράβευση αυτή συνιστά την ελάχιστη ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης για τις προσπάθειες και την προσφορά τους. Ο αθλητισμός αποτελεί  υγιή διέξοδο για τη νεολαία και όχι μόνο, προϋπόθεση για καλύτερη υγεία και καλύτερη ποιότητα ζωής. Δημιουργεί στόχους, διάθεση για συνεχή προσπάθεια, διδάσκει στα παιδιά πως τίποτε δε χαρίζεται αλλά όλα στη ζωή κατακτώνται με θυσίες και κόπο. Χρειαζόμαστε  πρότυπα, ανθρώπους, κοινωνικά σύνολα, οργανωμένους φορείς, που θα ωθήσουν την κοινωνία και τους νέους ένα βήμα πιο μπροστά.
Ο Δήμος Σπάρτης θα συνεχίσει να τιμά και να ενθαρρύνει αθλητές και συλλόγους ,  που θα μας χαρίζουν διακρίσεις αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr